Vormen van dienstverlening

Comforce kent vier vormen van dienstverlening:

 Werving & Selectie
Comforce Werving & Selectie is het werven en selecteren van kandidaten voor functies op management, senior- en middelniveau vanaf drie jaar relevante werkervaring. Hierbij wordt primair gebruik gemaakt van de database van Comforce. Deze opdrachten worden zonodig op initiatief van Comforce via online media gecommuniceerd.

 Executive Search
Comforce Executive Search is het searchen van kandidaten op Directie en Senior Management niveau. Hierbij worden kandidaten gericht in de markt, vanuit de database en het netwerk van Comforce benaderd. Deze opdrachten worden maar beperkt via de media gecommuniceerd.

  Interim Management
Comforce is in staat een oplossing te bieden in het geval er sprake is van een behoefte aan tijdelijke versterking in verband met bijvoorbeeld een introductie van een product, ziekte of zwangerschaps-verlof van een medewerker.

 S.O.S. Recruitment
SOS Recruitment is geschikt is voor posities die moeilijk invulbaar zijn of die een spoedeisend karakter hebben. Deze dienstverlening is 24/7 beschikbaar. Contact: Gulian Nolthenius, (0031)-(0)6-50207656. SOS Vacatures

Share |

Schrijf je in

Solliciteer direct of laat je gegevens achter.
Klik hier voor het inschrijfformulier.

Twitter

Contact

telefoon: +31 (0)20 6 444 147
e-mail: info@comforce.nl

Adres:Gebouw Barcelona
 Entrada 501
 1096 EH  Amsterdam