Project-Office Manager a.i. 32 uur


Type organisatie:  Branchevereniging Bioscopen & Filmtheaters
Locatie:Amsterdam
Referentienummer:22018

Organisatie omschrijving:
De Nederlandse Vereniging van Bioscopen en Filmtheaters (NVBF) is dé brancheorganisatie voor alle bioscopen en filmtheaters in Nederland en heeft als doel collectieve belangenbehartiging, promotie, professionalisering en communicatie in de breedste zin van het woord. Daarnaast is de NVBF de gesprekspartner met overheden, (internationale) organisaties en netwerken op het gebied van de exploitatie van bioscopen en filmtheaters (www.denvbf.nl)

Functie omschrijving:
In verband met tijdelijk verlof van de project- en office manager van de NVBF zijn wij op zoek naar een ervaren project- en officemanager voor een periode van 8 maanden (maart t/m oktober; tijdelijk contract). Voornaamste werkzaamheden: De organisatie van alle bijeenkomsten, waaronder de Algemene Ledenvergadering in juni en de branchemiddag tijdens het Nederlands Filmfestival in september, vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Dit jaar wordt op 30-31 oktober het Cinema Congres georganiseerd, samen met de projectleider (en i.s.m. de werkgroep en stuurgroep) zal dit een van de belangrijkste taken van je dienstverband zijn. Als project- en office manager ben je het eerste aanspreekpunt intern en extern en heb je nauw contact met de leden van de NVBF en tevens contact met filmdistributeurs en filmproducenten. Je beantwoordt algemene vragen van de leden en ondersteund deze in brede zin. Daarnaast voer je ondersteunende taken uit voor de directeur en het bureau, zoals telefoon, agendabeheer en het ontvangen van gasten. Andere werkzaamheden zijn het onderhouden van de NVBF-website, het versturen van de wekelijkse nieuwsbrief aan de leden (MailChimp) en de coördinatie van eventuele publicaties en mailingen.

Functie profiel:
Wat vragen wij? Representatief, nauwkeurig en zelfstandig; relevante opleiding, minimaal HBO; uitstekende beheersing van Nederlands en Engels; zeer goede beheersing van Microsoft Office; ervaring met het organiseren van (grotere); bijeenkomsten; ervaring met Content Management Systemen en MailChimp; affiniteit met de filmbranche is een pré; Wat bieden wij? Een gezellige en leerzame tijd bij een gevestigde organisatie in de filmsector; Contact met een breed netwerk binnen de filmsector door het hele land; Arbeidsvoorwaarden zijn marktconform, tijdelijk contract. Interesse? Om te solliciteren stuur je jouw cv en motivatie naar info@denvbf.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Floor Kulker via floor@denvbf.nl of telefoonnummer 020-4266100.


Overige informatie:
Mocht je geïnteresseerd zijn in deze functie, stuur dan een e-mail naar info@comforce.nl, met daarin je gegevens, motivatie en het referentienummer van de vacature. Je kunt je ook direct inschrijven bij Comforce door gebruik te maken van ons inschrijfformulier.

Schrijf je in

Solliciteer direct of laat je gegevens achter.
Klik hier voor het inschrijfformulier.

Twitter

Contact

telefoon: +31 (0)20 6 444 147
e-mail: info@comforce.nl

Adres:Gebouw Barcelona
 Entrada 501
 1096 EH  Amsterdam