Office/ Research Manager 26-30K


Type organisatie:  Comforce Recruitment
Locatie:Amsterdam
Referentienummer:21651

Organisatie omschrijving:
Sinds de oprichting in 1998 is Comforce Recruitment actief voor uiteenlopende bedrijven met name op het gebied van media, communicatie en digital media. De cultuur van het bedrijf kenmerkt zich als informeel, met ruimte voor eigen initiatief en vrijheid van handelen binnen het concept van ons bedrijf. Ons kantoor is in Amsterdam zeer gunstig gevestigd langs de ring A10, afslag s111, dichtbij de uitvalswegen A1 en A2. Bovendien op loopafstand van Metro station van der Madeweg.

Functie omschrijving:
Verantwoordelijkheden op het gebied van office management en op het gebied van het zoeken van kandidaten voor openstaande functies.

Functie profiel:
Enige werkervaring op het gebied van werving & selectie of op het gebied van digital media; een afgeronde HBO of WO opleiding. Deze functie is geschikt voor een ambitieuze starter of iemand die toe is aan zijn of haar 2e functie. Woonachtig in de regio Amsterdam. Reacties naar: info@comforce.nl


Overige informatie:
Mocht je geïnteresseerd zijn in deze functie, stuur dan een e-mail naar info@comforce.nl, met daarin je gegevens, motivatie en het referentienummer van de vacature. Je kunt je ook direct inschrijven bij Comforce door gebruik te maken van ons inschrijfformulier.

Schrijf je in

Solliciteer direct of laat je gegevens achter.
Klik hier voor het inschrijfformulier.

Twitter

Contact

telefoon: +31 (0)20 6 444 147
e-mail: info@comforce.nl

Adres:Gebouw Barcelona
 Entrada 501
 1096 EH  Amsterdam