Stagiair(e) Werving & Selectie


Type organisatie:  Comforce Recruitment
Locatie:Amsterdam
Referentienummer:20642

Organisatie omschrijving:
Ben jij op zoek naar een afwisselende stage in een dynamische branche, waarbij je voldoende ruimte krijgt voor eigen initiatieven? Reageer direct! Comforce Recruitment, vestiging Amsterdam, is een gevestigd en professioneel werving en selectie bureau dat 18 jaar actief is op het gebied van marketing, sales, media, communicatie en digital functies. In de afgelopen jaren hebben veel studenten vanuit verschillende Universiteiten en Hogescholen bij ons stage gelopen. Ons kantoor is in Amsterdam zeer gunstig gevestigd langs de ring A10, afslag s111, dichtbij de uitvalswegen A1 en A2. Bovendien op loopafstand van Metro station van der Madeweg.

Functie omschrijving:
De stagiair(e) zal de Consultants in brede zin ondersteuning geven. Je bent betrokken bij het hele werving & selectie proces. Daarbij kun je denken aan selectie van kandidaten, het informeren van kandidaten over vacatures, het plannen van afspraken met opdrachtgevers en kandidaten, het mede afnemen van interviews en het opstellen van functie profielen. Je bent verantwoordelijk voor de website, database beheer en social media. Periodiek bezoek je events en netwerkbijeenkomsten. Tot slot is er ruimte om te werken aan een project.

Functie profiel:
Wij zoeken een spontane HBO of WO student. Hierbij is van belang dat je over goede communicatieve vaardigheden beschikt, representatief en zorgvuldig bent. Tevens ben je goed in planning en organisatie. Startdatum medio augustus. Duur: minimaal drie maanden, 4/5 dagen per week. Je ontvangt een marktconforme stagevergoeding. Geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail naar info@comforce.nl, met daarin je CV en persoonlijke motivatie.


Overige informatie:
Mocht je geïnteresseerd zijn in deze functie, stuur dan een e-mail naar info@comforce.nl, met daarin je gegevens, motivatie en het referentienummer van de vacature. Je kunt je ook direct inschrijven bij Comforce door gebruik te maken van ons inschrijfformulier.

Schrijf je in

Solliciteer direct of laat je gegevens achter.
Klik hier voor het inschrijfformulier.

Twitter

Contact

telefoon: +31 (0)20 6 444 147
e-mail: info@comforce.nl

Adres:Gebouw Barcelona
 Entrada 501
 1096 EH  Amsterdam