Senior Account Manager Digital 60-70K OTE


Type organisatie:  Vertrouwelijk
Locatie:Randstad
Referentienummer:21617

Organisatie omschrijving:
Vertrouwelijk

Functie omschrijving:
Verantwoordelijk voor de digitale omzet van prachtige en sterke merken (adverteerders rechtstreeks ism het team, digitale (media)bureaus)).

Functie profiel:
Hij/zij beschikt over een HBO-/ Academisch werk- en denkniveau en heeft een aantal jaren relevante werkervaring op het gebied van online mediasales (adverteerders en bureaus). De (Sr.) Account Manager is in staat om op een professionele manier te adviseren op digitaal gebied en is in staat (strategische) communicatie oplossingen te bieden. De (Sr.) Account Manager heeft kennis en bij voorkeur ervaring van nieuwe digitale ontwikkelingen. Tevens is hij/zij in bezit van uitstekende contactuele eigenschappen, coƶrdinerende vaardigheden, werkt service-en doelgericht en kan zowel in- als extern een groot draagvlak creƫren. Hij/ zij is zeer gedreven, is een team worker maar kan ook zelfstandig te werk gaan en is enthousiast. De ideale kandidaat is tevens flexibel, moet tegen teleurstellingen kunnen en moet zich goed kunnen verplaatsen in een andere persoon.


Overige informatie:
Mocht je geïnteresseerd zijn in deze functie, stuur dan een e-mail naar info@comforce.nl, met daarin je gegevens, motivatie en het referentienummer van de vacature. Je kunt je ook direct inschrijven bij Comforce door gebruik te maken van ons inschrijfformulier.

Schrijf je in

Solliciteer direct of laat je gegevens achter.
Klik hier voor het inschrijfformulier.

Twitter

Contact

telefoon: +31 (0)20 6 444 147
e-mail: info@comforce.nl

Adres:Gebouw Barcelona
 Entrada 501
 1096 EH  Amsterdam