Account Manager Eindhoven 60-65K OTE


Type organisatie:  Media-exploitant
Locatie:Randstad
Referentienummer:21414

Organisatie omschrijving:
Onze opdrachtgever is een aantrekkelijke en vooraanstaande media-exploitant.

Functie omschrijving:
Na een gedegen inwerkperiode ga je op pad om onze producten te verkopen. Het is een mix van relatiebeheer van bestaande klanten en new business waarbij de nadruk ligt op new business gezien de vele groei mogelijkheden die er zijn. Je beheert het hele traject vanaf het werven van leads tot en met de after sales. Je hebt gevarieerde en uiteraard de leukste klanten binnen de regionale markt zoals musea, sportscholen en universiteiten. In een persoonlijk gesprek met de klant bepaal je hoe zij het beste hun bereik, doelgroep en/of doelstelling kunnen realiseren met de inzet van onze producten. Jouw gesprekspartners zijn hierbij zeer divers. Je werkt in een team van Account Managers en een Sales Assistant, waarbij je aan de Sales Manager rapporteert.

Functie profiel:
• een afgeronde HBO-opleiding, bijvoorkeur richting Commerciële Economie • minimaal 3 jaar ervaring met bewezen successen (ervaring in de media is een pré) • lef, scoringsdrang en doorzettingsvermogen • flair, creativiteit en ondernemerschap


Overige informatie:
Mocht je geïnteresseerd zijn in deze functie, stuur dan een e-mail naar info@comforce.nl, met daarin je gegevens, motivatie en het referentienummer van de vacature. Je kunt je ook direct inschrijven bij Comforce door gebruik te maken van ons inschrijfformulier.

Schrijf je in

Solliciteer direct of laat je gegevens achter.
Klik hier voor het inschrijfformulier.

Twitter

Contact

telefoon: +31 (0)20 6 444 147
e-mail: info@comforce.nl

Adres:Gebouw Barcelona
 Entrada 501
 1096 EH  Amsterdam